Verwijspraktijk voor kinderen

Hoe gaat het bij ons?
Verwijzing van kinderen vindt plaats wanneer sprake is van een behandelprobleem. Uw kind ziet erg op tegen een behandeling. Heel angstige kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, hele jonge kinderen met gaatjes, kinderen met een ontwikkelingsachterstand enz. worden doorverwezen naar onze praktijk. Tandarts John Heijdra en tandarts Esther Diab zijn tandarts-pedodontoloog, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde (NVvK).

In overleg met uw reguliere tandarts nemen wij de behandeling tijdelijk over. Het team van Tandartspraktijk Puntgaaf zorgt ervoor dat uw kind zich op zijn of haar gemak gaat voelen en op een prettige manier behandelbaar wordt. Als dit is gelukt, wordt uw kind weer terugverwezen naar de eigen tandarts.

We begeleiden ouders en kinderen op weg naar een betere mondgezondheid. Hopelijk hoeft uw kind na onze behandeling alleen nog maar voor controle naar een tandarts.

Hoe bereikt u ons?
U kunt ons voor een eerste afspraak dagelijks bellen tussen 8.00 tot 17.00 uur. Voor de eerste afspraak sturen wij u een aantal vragenlijsten toe.

Zie routebeschrijving voor de weg naar de praktijk >>>