Geschiedenis

Het begon in 1989……

John Heijdra is tandarts en praktijkhouder van Tandartspraktijk Puntgaaf, een moderne tandartspraktijk voor algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde.
In 1989 heeft John Heijdra de praktijk overgenomen van tandarts Westra, toen nog gevestigd aan de Amersfoortsestraat in Barneveld.
In 1994 is de praktijk verhuisd naar de Rozenstraat. Het praktijkpand beschikte over drie behandelkamers. Dit was het begin van een groepspraktijk.

In 2003 is John Heijdra gestart met een 3 jarige full-time opleiding tot gecertificeerd kindertandarts (pedodontoloog). Na zijn studie startte hij, naast de bestaande praktijk voor algemene tandheelkunde, de verwijspraktijk voor kindertandheelkunde. Al gauw werd het pand aan de Rozenstraat te klein. Een nieuw pand was noodzakelijk voor de kindertandheelkunde én om een nieuwe manier van werken mogelijk te maken. Een manier van werken waarin veel ruimte is voor preventie, taakdelegatie, opleiding en voor verdere specialisatie.

In 2010 was het pand klaar aan de Parmentierstraat. Omdat er inmiddels meerdere tandartsen werkzaam zijn hebben we ervoor gekozen om de naam: ‘Tandartspraktijk Heijdra’ te vervangen voor een nieuwe naam: ‘Tandartspraktijk Puntgaaf’.

Alle tandartsen hebben iets met gaaf. Ze zien het liefst gave tanden (zonder gaatjes). En natuurlijke doen we ons best om puntgave zorg te leveren. En….het gebouw heeft de vorm van een taartpunt.