Ingang

Tandartspraktijk Puntgaaf bevindt zich op bedrijventerrein de Briellaerd. Onze buren zijn de Ulu Camii Moskee, het hervormd kerkgebouw De Hof en sportschool Do-it. Het pand is ontworpen door Architectenbureau Boxxis. Vanuit de lucht ziet de praktijk eruit als een taartpunt. De ingang vindt u in de punt van het gebouw. Het gebouw biedt veel privacy, tegelijkertijd is de lichtinval binnen het pand overvloedig en bijzonder.

Receptie

Zodra u binnenkomt krijgt u oogcontact met onze receptioniste. U kunt zich bij haar aanmelden, of als u al eerder bij ons geweest bent, kunt u gebruik maken van de scanner om ons te laten weten dat u er bent. Ons interieur is groen, een rustgevende kleur. De inrichting geeft u de indruk dat u zich tussen de grassprieten bevindt.

Wachtkamer

Wanneer u voor de receptie staat, bent u ook in onze wachtkamer. In onze wachtkamer ziet u veel elementen uit de natuur. De groene graswand, de blaadjes als stoelen, onze lampen en de boom als kapstok en het speelhoekje voor de kinderen. Kinderen hebben vaak niet in de gaten dat ze in de wachtkamer van de tandarts zitten.

Behandelkamer

Er zijn 6 behandelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer. Het zijn allemaal thema’s uit de natuur. Drie kamers zijn vooral gericht op kinderen. De tekeningen zijn speciaal gemaakt door kinderboeken illustratrice: Loes Riphagen.

Kantine

Dat blijft ons geheim 😉