Tarieven

De tarieven van de tandarts, orthodontist, mondhygiënist en de tandprotheticus zijn landelijk door de overheid vastgesteld. Dit betekent dat de prijs bij elke tandarts in Nederland hetzelfde is. De zorg met aandacht die wij u bieden, de hoge scholingsgraad van onze medewerkers, de kwaliteit van onze materialen en de uitstraling van het pand vindt u niet terug in uw kosten. Het is de meerwaarde die wij u bieden.

Betalen

Lees hier meer over de betalingen.

Bij uitgebreide behandelingen bespreken wij vooraf de kosten en sturen wij u een begroting. Via ons computerprogramma kunnen wij gelijk voor u bij de verzekeraar kijken wat uw eventuele eigen bijdrage is. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Er zijn veel verzekeraars waar u zich voor tandheelkundige zorg kunt verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.

De tarieven van tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici zijn landelijk door de overheid vastgesteld. Dit betekent dat de prijs bij elke tandarts in Nederland hetzelfde is. De zorg met aandacht die wij u bieden, de hoge scholingsgraad van onze medewerkers, de kwaliteit van onze materialen en de uitstraling van het pand vindt u niet terug in uw kosten. Het is de meerwaarde die wij u bieden.

De rekening is opgebouwd uit verschillende prestaties die tijdens het bezoek hebben plaatsgevonden. Elke prestatie wordt omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld. De tarieven zijn vastgelegd door de NZA.

Onze nota’s worden behandeld door Infomedics. Indien mogelijk sturen zij uw nota door naar uw verzekeraar en ontvangt u alleen een nota over het bedrag dat de verzekering niet dekt.

Uit zorg voor het milieu sturen zij de nota’s zoveel mogelijk digitaal. Hiervoor is uw mobiele nummer nodig ter verificatie. Wilt u uw nota per post ontvangen? Geef het door aan onze receptionist.

Voor vragen omtrent de nota verzoeken wij u contact op te nemen met Infomedics via info@uwnota.nl. Wilt u gespreid betalen? Ook daarvoor kunt u bij Infomedics terecht.

Alle tandheelkundige zorg (orthodontie en kronen/bruggen uitgezonderd) voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed uit de basisverzekering. Dit gaat niet ten laste van uw eigen risico. Implantaten ter vervanging van voortanden door een trauma dat heeft plaatsgevonden voor de leeftijd van 18 jaar, worden tot de leeftijd van 21 jaar vergoed.