Afspraken

Al onze behandelingen vinden plaats op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0342-413107 van 8.00 tot 17.00 uur. Wij vinden het fijn als u 5 minuten voor afspraak zich meldt aan de receptie (of via de barcodescanner met uw afsprakenkaartje)

Kunt u niet komen op uw afspraak? Laat het ons zo snel mogelijk weten, dan kunnen wij proberen om de gereserveerde tijd aan iemand anders aan te bieden. Om te voorkomen dat wij u kosten in rekening brengen, dient u uw afspraak 24 uur van te voren af te zeggen. Per 10 minuten brengen wij u 10 euro in rekening.

Voor afspraken op maandag geldt dat u ze uiterlijk op vrijdag 16.00 geannnuleerd moet hebben, wilt u voorkomen dat er kosten in rekening gebracht worden. Wij verzoeken u om afspraken telefonisch te annuleren of te verzetten. Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar (van 8.00 tot 17.00). Van annuleringen via mail kunnen wij niet garanderen dat ze op tijd verwerkt worden.

De kosten die wij u in rekening brengen voor niet tijdig geannuleerde afspraken zijn de kosten van onze vaste lasten. Deze kosten lopen door ook als u niet gekomen bent. Uw ziektekosten verzekering vergoedt deze kosten niet.

Als u uw mailadres aan ons heeft doorgegeven, ontvangt u via uw mail 2 dagen voor uw afspraak een geautomatiseerde afspraakherinnering. Deze herinnering is een service. U kunt er geen rechten aan ontlenen. Heeft u geen afspraakherinnering ontvangen, dan betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat. Neemt u bij twijfel contact met ons op. Tel: 0342 413107 van 8.00 tot 17.00. In deze herinnering wordt uw geboortedatum, voor-en achternaam vermeld. Wanneer u hiervoor geen toestemming geeft kunt u dit kenbaar maken bij onze receptionist.

Het is onze gewoonte om een nieuwe afspraak te maken zodra u de praktijk verlaat. U krijgt dan een afsprakenkaartje mee. Op dit kaartje staat ook een barcode. Wanneer u in de praktijk komt, kunt u deze barcode scannen. Wij weten dan dat u in de wachtkamer zit. U hoeft dan niet in de rij te gaan staan om zich aan te melden. Wij doen ons best om u zo veel mogelijk door dezelfde behandelaar te laten behandelen. U kunt uw eventuele voorkeur aangeven.